Όροι Χρήσης

Η LuckyDuck καλούμενη αφεξής ‘LuckyDuck.gr’, με διαδικτυακό ιστότοπο (https:// Luckyduck.gr) και δραστηριότητα “ Οnline Διαγωνισμοί” προσφέρει υπηρεσίες με τους κάτωθι όρους χρήσης.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε καθώς και να κατανοήσετε τους όρους χρήσης & περί προστασίας προσωπικών δεδομένων κατά την είσοδο και περιήγηση σας στον διαδικτυακό ιστότοπο (https://luckyduck.gr). Αν δεν συμφωνείτε παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η LuckyDuck.gr έχει το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους χρήσης της, το υλικό της ιστοσελίδας καθώς και τις τιμές των προϊόντων χωρίς καμία ειδοποίηση προς εσάς. Στα πλαίσια πάντα της ισχύουσας νομοθεσίας δεν φέρει καμία ευθύνη για αλλαγές και βελτιώσεις των υπηρεσιών.

Η LuckyDuck.gr βελτιώνει συνεχώς και ελέγχει την ορθότητα των πληροφοριών και των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα. Για λόγους όγκου πληροφοριών του Διαδικτύου και άλλων φυσικών λόγων δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την πληρότητα και ορθότητα που αφορά σε ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη. Η LuckyDuck.gr αποποιείται των ευθυνών για οποιαδήποτε τεχνική διαδικασία που αφορά την αποθήκευση στοιχείων, ταχύτητας εκτέλεσης ενεργειών ή άλλων ηλεκτρονικών εντολών.

Η εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ασφαλή περιήγηση των χρηστών – επισκεπτών στο διαδικτυακό της ιστότοπo. Δεν εγγυάται για προγράμματα ή ιούς που μπορεί να προκαλέσουν επιβλαβείς συνέπειες στον υπολογιστή του χρήστη – επισκέπτη. Προσωπικές Πληροφορίες Χρηστών Όταν επισκέπτεστε ή περιηγείστε την ιστοσελίδα θα σας ζητηθούν στοιχεία επικοινωνίας όπως: Το όνομα σας Το τηλέφωνο σας Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν στο αρχείο με απόλυτη εχεμύθεια.